Springkussen huren in Wierden?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen Wierden

Waar vind je de leukste springkussens? Bij PartyMaatje.nl! Heb je binnenkort iets te vieren? En zoek je een leuk springkussen voor de kinderen? Ons springkussens- en attractieverhuurbedrijf uit de omgeving Wierden biedt je springkussens in alle vormen en maten. Naast kleine springkussens, bieden we tevens ook MultiPlay springkussens aan.

Photo Photo

Vanuit ons pand in Enschede verzorgen we springkussenverhuur voor bedrijven, organisaties, particulieren en andere springkussen liefhebbers in heel oost-Nederland. Wij bezorgen wekelijks diverse springkussens in Enschede, Wierden, Oldenzaal en elders in oost-Nederland. In het aanbod van ons vind je alle soorten en maten. Ben jij op zoek naar een leuk springkussen of spectaculaire springkussen attracties?

Springkussens zijn de perfecte blikvanger voor ieder feest of evenement. Wil je ook een springkussen huren in de regio van Wierden, zoek dan niet verder. Wij hebben een zeer divers aanbod springkussens! Denk hierbij aan een grote en kleine springkussens, bounce houses, MultiPlay en meer. De springkussens zijn er voor iedere leeftijdscategorie en voor elk soort evenement of gelegenheid. Een springkussen is bijvoorbeeld perfect voor een kinderverjaardag, familiefeest, bedrijfsfeest, vriendendag, buurtfeest of andere gelegenheden.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussenverhuur in en rondom Wierden

De springkussens die wij bij PartyMaatje aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Je hoeft dus helemaal niet veel kwijt te zijn om een te gekke springkussen op jouw feest te hebben. Sterker nog: wij bieden goedkope springkussens voor een leuke prijs. Tegen een meerprijs willen we die komen brengen en opzetten.

Kortom: zoek je dé eyecatcher voor een geslaagd feest? Zoek niet verder en huur een coole springkussen  bij ons in de omgeving Wierden. Geweldig voor jong en oud, de kinderen zullen het geweldig vinden!

Deze nieuwe springkussens zijn wederom geschikt voor elk evenement zowel voor je jonge als oudere bezoekers. Met deze springkussens gegarandeerd plezier!

Wij zijn een betrouwbaar springkussen verhuurbedrijf in het oosten van Nederland. Ons doel is om kinderen ultieme speelplezier te bieden. Al onze springkussens zijn van de hoogste standaard en kwaliteit tegen uitstekende prijzen.

Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuurbranche en daarom weten wij de perfecte springkussens te leveren voor elke speciale gelegenheid!

We beschikken over allerlei soorten springkussens in verschillende groten en maten. De springkussens bevatten meerdere thema’s en personages. Kinderen kunnen urenlang speelplezier beleven met de springkussens van PartyMaatje.

De springkussens hebben pilaren, springvlak, glijbanen, ballenbak, speelmogelijkheden en andere objecten. Zij kunnen erop klimmen, glijden, spelen, en nog veel meer. Ideaal voor onder andere evenementen, familiedagen, kinderfeestjes en buurtfeesten.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.