Springkussen huren Utrecht

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussen Utrecht

PartyMaatje levert al vele jaren leuke springkussens voor verjaardagsfeestjes en evenementen in de buurt van Utrecht. Als betrouwbaar verhuurbedrijf met veel tevreden klanten kun je op ons rekenen om jouw springkussenfeest tot een groot succes te maken.

Omdat we in de buurt van Utrecht zijn gevestigd, kunnen we goedkoop en  tijdig leveren. Perfect voor verjaardagsfeestjes voor kinderen onze gloednieuwe springkussens die nu te huur zijn.

Onze springkastelen worden jaarlijks getest, we inspecteren ook al onze apparatuur voor elke verhuur om er zeker van te zijn dat alles veilig is voor gebruik. Alle elektrische apparatuur is volledig gecontroleerd en getest. We reinigen al onze springkussens grondig voor elke verhuur. 

Onze springkussens zijn perfect voor alle soorten gelegenheden, waaronder kinder- en feesten, verjaardagsfeestjes, doopfeesten, bruiloften, ieder evenement dat wordt georganiseerd. Huur een springkussen voor het vermaak van de kinderen en je kunt er zeker van zijn dat onze springkussens de dag voor jouw feest zal maken.

Een springkussen huren in de omgeving Utrecht? Dan ben je bij PartyMaatje aan het juiste adres. Bij PartyMaatje vind je een scala aan verschillende springkussens in diverse thema’s. Voor ieder wat wils. Zowel grote als kleine springkussens. Kleine springkussens kun je makkelijk bij ons ophalen. Als je van te voren al weet dat er veel kinderen komen, dan kun je er ook voor kiezen om een Multiplay springkussen te huren. Die kunnen wij op de datum bij je afleveren en opzetten Dat kost nog geen 10 minuten van de tijd.

Geef de kinderen iets om over te praten en van te genieten. Onze springkussens kun je afhalen of wordt afgeleverd op jouw aangegeven en op locatie. Onderscheid het feest van de rest.

We hebben allerlei soorten springkussens die je maar kunt bedenken. Van piratenkastelen tot aan Super Nemo. Of het zeeleven, zo boven water! We hebben springkussens waar de kleintjes dol op zijn. En laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan die enorme brutale grijns op het gezicht van het kind te zien als ze plezier hebben met hun vrienden op hun eigen springkussen.

We hebben ook een groot assortiment springkussens die geschikt zijn voor alle leeftijden, zodat je met de kinderen mee kunt doen aan de actie. Maar het plezier houdt niet op bij kinderen. De springkussens hebben enorm veel objecten, springvlak, ballenbakken, glijbanen en meer! Voor ieder kind wat wils. 

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Utrecht en Zuid-Holland bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.