Springkussen huren in Rijssen?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen Rijssen

Ben je op zoek naar een geweldig idee, zoals bijvoorbeeld het huren van een springkussen voor feestverhuur in en in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! PartyMaatje levert springkussens in verschillende formaten.

Met zoveel jaren ervaring om een ​​goede tijd te bezorgen, weten we precies wat er nodig is om van jouw feestje een enorm succes te maken.

Maak jouw volgende feest, , kermis of open dag een buitengewoon plezierig moment voor zowel kinderen als volwassenen.

Photo Photo

Een springkussen is waarschijnlijk de meest favoriete attractie voor kleine kinderen. Ze springen en springen graag van de zachte muren. Dit soort entertainment helpt kinderen hun fysieke potentieel te gebruiken, spieren te vormen en hun conditie te verbeteren. Springkussens zijn verkrijgbaar in vele afmetingen.

Je kunt kiezen tussen multiplay springkussens met of zonder glijbaan of een springkussen met ballenbak. Wij zorgen voor al het apparatuur. Elk springkussen dat je in ons aanbod kunt vinden, is schoon en netjes. In de eerste plaats stellen we een hoge standaard, zodat je er zeker van kunt zijn dat de kinderen veel plezier bij ons zal hebben!

De gigantische opblaasbare springkussens, en glijbanen zullen van het verjaardagsfeestje een feest maken voor alle betrokkenen, zowel kinderen als volwassenen.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussenverhuur in en rondom Rijssen

Wie is nou de koning van het kasteel? Of je nu een kinderfeestje, een activiteit op een open dag of een schoolfeest organiseert. Goedkoop een springkussen huren is voor veel kinderen weggelegd.

Profiteer van onze jarenlange ervaring en laat ons eventueel al het harde werk doen. De meeste springkussens zijn al binnen 10 minuten opgeblazen.

Kinderen kunnen urenlang speelplezier beleven met de springkussens van PartyMaatje. De springkussens hebben pilaren, springvlak, glijbanen, ballenbak, speelmogelijkheden en andere objecten. Zij kunnen erop klimmen, glijden, spelen, en nog veel meer. Ideaal voor onder andere evenementen, familiedagen, kinderfeestjes en buurtfeesten.

We hebben springkussens in verschillende thema's. De kleurrijke springkussens zijn favoriet bij kinderen van alle leeftijden en zijn een populaire keuze voor zowel binnen als buiten opblaasbaar entertainment voor gelegenheden van elke omvang en verjaardagsfeestjes tot grootschalige bijeenkomsten.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Op zoek naar betaalbare, veilige, volledig verzekerde springkastelen van PartyMaatje? Zoek niet verder, wij verhuren springkussens tegen een leuke prijs.