Springkussen huren in Oldenzaal?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen Oldenzaal

Springkussenverhuur in Oldenzaal. Welkom bij PartyMaatje! Wij zijn uw toonaangevende verhuurbedrijf van springkussens.

Photo Photo

Bij PartyMaatje bieden we allerlei soorten verhuur aan, inclusief springkussens. Je kunt op elk moment van de dag online boeken en de bestelling voltooien.

Bij PartyMaatje weten we dat veiligheid de grootste prioriteit is. Al onze springkussens zijn uitgebreid getest.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Huur een springkussen in en rondom Oldenzaal

In Oldenzaal kun je vaak in je eigen omgeving een spring- of luchtkussen huren. Als je nu kinderen wilt vermaken tijdens een feestje, kun je een springkussen huren via Partymaatje.nl.

Springkussen huren in en rondom Oldenzaal. Bij PartyMaatje ben je op het juiste adres voor het huren van een springkussen als je uit de buurt komt van Oldenzaal.

We bezorgen namelijk in de gehele provincie. Onze springkussens zijn van klein naar groot. Natuurlijk, wij spelen graag, maar nooit met de veiligheid van de kinderen. Aandacht voor veiligheid heeft bij PartyMaatje topprioriteit. Om die reden zijn al onze springkussens gekeurd volgens de actuele normen NEN-EN 14960. Je kunt er dus altijd op vertrouwen dat deze speelattributen maximaal veilig zijn.

Bij het plaatsen van onze attracties houden wij nadrukkelijk rekening met valhoogtes en veiligheidszones. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de springkussen plaatsen op ruime afstand van bomen of lantaarnpalen.

Het opzetten van de springkussen kost ongeveer 10 minuten. De springkussens zijn uitgebreid getest op veiligheid en zijn gecertificeerd. Alles voor de veiligheid van de kinderen.

1. Wanneer je een springkussen huurt is het altijd belangrijk dat er gezorgd wordt voor toezicht. Ook is het belangrijk om te beschikken over een stroompunt op de locatie. De blower moet namelijk continue voorzien worden van stroom.

2. Twijfel je nog of een open springkussen de juiste attractie is om te huren? Voor een groter evenement is het wellicht leuker om een multiplay springkussen te halen. Op veel van onze springkussens kunnen kinderen niet alleen springen, maar ook klimmen en klauteren. Soms zit er zelfs een ballenbak in het springkussen en vaak ook een glijbaan. Een stormbaan huren behoort ook tot de opties.

3. PartyMaatje biedt je verschillende springkussens. Genoeg keus voor jou in Oldenzaal. Met ons aanbod hebben we voor ieder evenement wel iets!

4. Huur een springkussen bij ons. Wij vinden een geslaagd en veilig evenement belangrijk. We hanteren lage prijzen en hebben voor ieder feest en thema een springkussen.

5. Wij kunnen natuurlijk ook het springkussen komen bezorgen, installeren en weer ophalen of zelfs geheel voor jou opzetten. Aan jou vrijblijvend deze keuze.