Springkussen huren in Nijverdal?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen Nijverdal

Een springkussen huren voor een geslaagd feest of evenement doe je bij PartyMaatje. Wij bieden je een leuk assortiment aan springkussens voor in de omgeving Nijverdal. Dus wil je een springkussen huren en kom je uit Nijverdal? Springkussens in verschillende maten.

Photo Photo

Waarom een springkussen huren? Kinderen zijn gek van springkussens, het is de populairste attractie bij deze doelgroep. Daarnaast zijn springkussen zeer eenvoudig op te zetten en voor iedere portemonnee betaalbaar. Wil je kinderen en/of volwassenen laten bewegen? Huur een MultiPlay springkussen en werk op een speelse en leuke manier aan de conditie. Het huren van een springkussen is een ideale toevoeging aan elk evenement.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussens voor op een kinderfeestje in Nijverdal

Wil je de kinderen lekker verwennen en laten genieten. Huur dan een springkussen voor het kinderfeest van jouw zoon of dochter. Springkussens geven het ultieme geluksgevoel en bezorgen ieder kind een dag om nooit te vergeten.

Klimmen, glijden of gewoon lekker springen? Alles kan met onze springkussens. Bekijk ons grootste en voordelige assortiment springkussens en laat ons ook jouw kinderfeest tot een groot succes maken.

Waar moet je rekening mee houden?

Het is belangrijk om in grote lijnen te weten hoeveel kinderen er gebruik gaan maken van het springkussen. Bij grotere groepen is ook een groter springkussen vereist. Niet alleen voor de veiligheid, maar omdat wat extra ruimte ook gewoon lekkerder springt. Daarnaast is het van groot belang om te bekijken waar de springkussen geplaatst moet worden.

Zorg voor voldoende ruimte, zodat de kussen ook zal passen. Wanneer je minder ruimte ter beschikking hebt kun je gaan voor een kleiner kussen. Bij een groter oppervlak kan er een groter springkussen geplaatst worden. Hou ook altijd in gedachte dat er een stroompunt in de nabije omgeving van het springkussen aanwezig moet zijn. Dit is om de blower/blazer van het springkussen te kunnen laten draaien.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Twente bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.