Springkussen huren in Losser?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen Losser

Springkussen huren in Losser. Altijd dikke pret met een springkussen. Organiseer je een evenement in omgeving Losser waar veel kinderen aanwezig zijn? Een open springkussen huren zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook. Daarnaast volstaat het ook nog eens als mooie eyecatcher.

Springkussens zijn te huur in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel je springkussens zowel binnen als buiten kunt gebruiken, is het aan te raden om het weer in de gaten te houden.

Photo Photo

Je kunt er voor kiezen om de springkussen zelf op te halen en op te tuigen. Dit kunnen we voor jou uit handen nemen. Wij verhuren springkussens in Losser.

Huur een springkussen dat past bij jouw evenement. Wanneer je een springkussen huurt is het altijd belangrijk dat er gezorgd wordt voor toezicht. Zorg er altijd voor dat er één of twee personen beschikbaar zijn om toezicht te houden om zo eventuele ongevallen te voorkomen.

Verder is het belangrijk om te beschikken over een stroompunt op de locatie. De blower moet namelijk continu voorzien worden van stroom. De doorsnede van een open luchtkussen varieert van ongeveer 2 meter tot wel 10 meter, en zijn geschikt voor maximaal 5 tot maximaal 20 kinderen tegelijk.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussenverhuur omgeving Losser

Twijfel je nog of een springkussen de juiste attractie is om te huren? Voor een groter evenement is het wellicht leuker om een multiplay springkussen. Op dit springkussen kunnen kinderen niet alleen springen, maar ook klimmen en klauteren. Soms zit er zelfs een ballenbak in het springkussen en vaak ook een glijbaan.

PartyMaatje is gespecialiseerd op het gebied van springkussens. Er is altijd volop springplezier voor iedereen! Onze springkussens worden geselecteerd op veiligheid en kwaliteit voor de scherpste prijs. De springkussens zijn voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.

Het springen op springkussens is niet alleen voor de pret, maar het stimuleert ook de ontwikkeling van de kinderen. Het is goed voor de conditie en de motoriek van het kind.

Kinderen kunnen springen in iedere maat. We hebben een breed assortiment aan springkussens. Voor ieder een passende attractie op een binnen of buiten locatie. De formaten van luchtkussens variëren van klein tot extra groot.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Een springkussen opzetten lijkt een grote klus, maar dat is het zeker niet. De springkussens zijn gemakkelijk en zeer snel op te zetten. Allereerst kiest je de locatie. Vervolgens worden de kussens uitgerold. Als laatst sluit je de luchtslang om de mond van de bijgeleverde blower en stop je de stekker in het stopcontact. Om de springkussens een stukje stevigheid te geven worden er haringen en scheerlijnen bevestigd.