Springkussen Woerden

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussens huren in Woerden

Springkussens zijn ontworpen voor jonge kinderen. De springkussens hebben een van de favoriete karakters, kleuren en verschillende thema's. Onze springkussens zijn perfect om zelfs de jongste kinderen bezig te houden, terwijl de volwassenen kunnen ontspannen - al het gierende en opgewonden geschreeuw maakt dat misschien een beetje lastig!  Vergeet niet om af en toe te kijken naar hoe de kinderen staan te springen.  

Springkussens zijn ideaal voor kinderen bij elk evenement. Of het nou gaat om een kinderfeest, feest van de ouders of een open dag. Kinderen van alle leeftijden houden van springen en rollen springkussen. Vanwege de groeiende populariteit van springkussens worden ze omarmd door kinderen.

We hebben veel verschillende springkussens in diverse thema's. Geschikt voor kinderfeestjes, volwassen feesten, bruiloften, leuke schooldagen en elke andere speciale gelegenheid.

Als ouder kun je lekker een stapje terug doen op het moment dat de kinderen aan het spelen zijn. Je kleintjes zullen erg uitkijken naar het feestje. 

Als je op zoek bent naar het huren van een springkussen in Woerden, schroom dan niet om contact op te nemen. Ben je het al eens over het besluit? Dan kun je gewoon heel makkelijk een springkussen selecteren en de datum uitkiezen. Wij zorgen ervoor dat de springkussen schoon, veilig en helemaal gereed staat.

Ben je op zoek naar een springkussen, dan ben je hier aan het juiste adres! We leveren door heel Utrecht en Zuid-Holland. 

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo. Op zoek naar betaalbare, veilige, volledig verzekerde springkastelen van PartyMaatje? Zoek niet verder, wij verhuren springkussens tegen een leuke prijs.

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Utrecht en Zuid-Holland bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen. 

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw feest zonder problemen verloopt! Onze springkussens zijn allen veilig en worden regelmatig getest. Ook bezitten we alle veiligheidscertificaten om officieel de springkussens te mogen verhuren. 

Wij brengen de springkussens graag naar de locatie. Of het nu gaat om een ​​klein springkussen of een springkussen Multiplay, waar meerdere kinderen in kunnen spelen, een springkussen met glijbaan, een opblaasbare ballenbak? Wij weten daar wel raad mee.