Springkussen Alphen aan den Rijn

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussen huren Alphen aan den Rijn

Een springkussen huren in de omgeving Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij PartyMaatje aan het juiste adres. Bij PartyMaatje vind je een scala aan verschillende springkussens in diverse thema’s. Voor ieder wat wils. Zowel grote als kleine springkussens. Kleine springkussens kun je makkelijk bij ons ophalen. Als je van te voren al weet dat er veel kinderen komen, dan kun je er ook voor kiezen om een Multiplay springkussen te huren. Die kunnen wij op de datum bij je afleveren en opzetten Dat kost nog geen 10 minuten van de tijd.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Springkussens zijn ideaal voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor verjaardagsfeestjes, leuke dagen, evenementen, beurzen, scholen, bruiloften, en meer.

Dus heb je feestideeën? Een springkussen maakt het feest een groot succes. Bekijk ons ​​unieke assortiment springkussens!

Misschien is het een speciale verjaardag en wil je iets speciaals dat lang zal worden herinnerd nadat het feest voorbij is.

Geef de kinderen iets om over te praten en van te genieten. Onze springkussens kun je afhalen of wordt afgeleverd op jouw aangegeven en op locatie. Onderscheid het feest van de rest.

We hebben ook een groot assortiment springkastelen die geschikt zijn voor alle leeftijden, zodat je met de kinderen mee kunt doen aan de actie. Maar het plezier houdt niet op bij kinderen. Er is geen evenement dat niet zou profiteren van een episch springkasteel, opblaasbare hindernisbaan of mechanisch spel (zoals onze beroemde Multiplay XXL). We hebben een enorm aanbod aan opblaasbare spellen en mechanische kussens die geschikt zijn voor kinderen.

We streven ernaar om het verhuur van springkussens zo aangenaam mogelijk te maken, zodat je echt kunt genieten van alles wat een springkussen te bieden heeft!

We hebben alle soorten springkastelen die je maar kunt bedenken, van Combo L Dinosaurus tot Multiplay L Krokodil en klassiekers als Multiplay XL Jungle, we hebben zeker de springkussen waar je kleintjes dol op zullen zijn. En laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan die enorme brutale grijns op het gezicht van de kinderen te zien als ze plezier hebben met hun vrienden op hun eigen springkussen.

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Utrecht en Zuid-Holland bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.