Springkussen huren in Gouda

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen huren Gouda

De springkussens hebben diverse thema’s. De ontwerpen zijn erg mooi en mooi. De kinderen zullen er op het eerste gezicht dol op zijn, en tegelijkertijd kunnen ze vriendjes maken met andere kinderen, die ook springen. Kom je uit de buurt van Gouda en op zoek naar het huren van een springkussen? Dan ben je bij PartyMaatje aan het juiste adres.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Op zoek naar betaalbare, veilige, volledig verzekerde springkastelen van PartyMaatje? Zoek niet verder, wij verhuren springkussens tegen een leuke prijs.

Photo Photo

De springkussens van ons zijn veilig in gebruik en kunnen makkelijk opgezet worden met een elektrische blower die meegeleverd wordt. Met de elektrische blower is het springkussens in een knipoog klaar voor gebruik! Het is natuurlijk ook mogelijk om de springkussens te laten bezorgen, door ons op- en af te laten bouwen en om er begeleiding bij te huren.

Organiseer je een kinderfeestje en wil je het springkussen in de achtertuin zetten? Meet dan goed je achtertuin op en zorg voor genoeg ruimte rond het springkussen. Zorg voor een onvergetelijk feest of evenement met de springkussens van PartyMaatje.

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. De medewerkers van PartyMaatje staan je graag te woord en helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

De springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip bezorgen (€25) en eventueel opbouwen en afbouwen (€45). Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!