Springkussen Utrecht

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Op zoek naar springkastelen uit de omgeving Utrecht?

Wij zijn een betrouwbaar springkussen verhuurbedrijf in het midden van Nederland. Ons doel is om kinderen ultieme speelplezier te bieden. Al onze springkussens zijn van de hoogste standaard en kwaliteit tegen uitstekende prijzen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuurbranche en daarom weten wij de perfecte springkussens te leveren voor elke speciale gelegenheid! 

We beschikken over allerlei soorten springkussens in verschillende groten en maten. De springkussens bevatten meerdere thema’s en personages. Kinderen kunnen urenlang speelplezier beleven met de springkussens van PartyMaatje. De springkussens hebben pilaren, springvlak, glijbanen, ballenbak, speelmogelijkheden en andere objecten. Zij kunnen erop klimmen, glijden, spelen, en nog veel meer. Ideaal voor onder andere evenementen, familiedagen, kinderfeestjes en buurtfeesten.

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Utrecht en Zuid-Holland bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

We verhuren onze springkussens met glijbanen en andere objecte aan particulieren, bedrijven, scholen en meer. We hebben een grote selectie aan thema’s beschikbaar, dus of je nu jong of oud bent, er is iets voor jou. Op zoek naar een thema? Het brede scala aan beschikbare stijlen betekent dat er een springkussen is dat bij je past.