Springkussen huren Rotterdam

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren in Rotterdam? Niets vervult het hart van een kind met zoveel vreugde als een gezellig feestje met al zijn vrienden. Het zal niet alleen hen aan het lachen maken, maar het zal je ook laten glimlachen om te zien hoeveel plezier ze hebben. PartyMaatje biedt alleen het beste op het gebied van springkussens voor jouw volgende feest. Onze lage prijzen voor springkussens van hoge kwaliteit zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat het feest van jouw kind leuk en onvergetelijk is.

Of je nu op zoek bent naar springkastelen, waaronder springkussens met hindernisbanen en glijbanen, we hebben precies wat je nodig hebt om van je volgende feest een groot succes te maken. Al onze springkussens zijn gegarandeerd schoon, veilig en betrouwbaar voor een zorgeloos feestje.

PartyMaatje biedt hoogwaardige springkussens te huur in Rotterdam,  in verschillende maten, ideaal voor entertainment en amusement voor bedrijfsevenementen, kinderfeestjes, binnen- en buitenfeesten, festivals en open dagen. Onze opblaasbare springkussens zijn er in verschillende thema's die geschikt zijn voor jouw evenement, van springkussens met verschillende decoratieve thema's tot opblaasbare springvlak, die geweldig zijn voor veel kinderen. 

Er zijn grote opgeblazen springkussens om tussen te springen, om te stoten of tussen te stuiteren. Dit leidt je om door de twee gaten te springen die je naar een ingebouwd uiteinde van een dinosaurus kan leiden. Aan de voet van het springkussen leiden en vervolgens naar de kleine uitgang aan de achterkant van de opblaasbare springkussens. Springkussens zijn ideaal voor activiteiten op open dagen.  

Dit maakt onze springkussens erg leuk voor elk kind op elk evenement! De springkussens zijn geweldig voor een evenement dat alleen wordt gehuurd, of ziet er fantastisch uit met onze veelkleurige Multiplay XXL formaten.

De springkussen der zeeleven is erg leuk voor elk buiten evenement en perfect voor binnenlocaties met een wat hogere plafondhoogte. Uitstekende heldere kleurrijke springkussens! Een aanrader voor elke activiteit!

We hebben ongetwijfeld het grootste en meest opwindende aanbod van springkussens in het midden van Nederland. Al onze elektrische apparatuur wordt regelmatig getest en we hebben een volledige aansprakelijkheidsverzekering. Klik gewoon op de springkussen dat je wil huren en reken hem eenvoudig af in het bestelproces.

We hebben veel verschillende soorten springkussens die altijd klaar staan ​​om te huren, dus we hebben zeker iets voor iedereen!