Springkussen huren in Rijssen?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen huren Rijssen

Springkussen huren Rijssen. Hierbij PartyMaatje zijn we trots op het feit dat we de meest unieke en opvallende selectie van springkussens in Rijssen hebben. We controleren elk jaar de springkussens op veiligheid. We vinden het belangrijk dat kinderen veilig kunnen springen.

Photo Photo

De springkussens zijn binnen gemiddeld zo'n 10 minuten klaar. Je krijgt er een elektrische blower bij. Je kunt er voor kiezen om een klein springkussen zelf op te halen of een springkussen te laten brengen bij de vooraf besproken locatie.

We leveren een volledig assortiment springkussens met glijbanen, hindernissen, objecten, springvlak en heel veel verschillende thema's.

Dus als je ergens Rijssen bent, leveren we de springkussen op de grote dag van je kleine jongen of meisje. We gaan er dan een onvergetelijke dag van maken.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussen te huur, voor elke gelegenheid in Rijssen

Ongeacht het evenement, je kunt een springkussen huren voor Kinderanimatie, verjaardagsfeestjes, schoolevenementen, sportdagen en meer!

Een springkussen huren doe je bij PartyMaatje uit de omgeving Rijssen. Wij bieden je een zeer ruim assortiment met o.a. springkussens met verschillende thema's voor jongens en meisjes.  Ons aanbod van springkussens is zeer gevarieerd. Je huurt al een springkussen vanaf € 85,00 per dag! Springkussens kunnen zowel bezorgd als afgehaald worden.

Alle genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Tegen een kleine meerprijs plaatsen wij de springkussen voor je en komen hem na afloop weer ophalen.

Of je nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement, een leuke dag, een beurs, een bruiloft, een doopfeest, een schoolfeest of een ander evenement, wij houden wel van een feestje met springkussens. Ben je op zoek naar het huren van een springkussen in de omgeving Rijssen? Wij staan paraat!

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Wij zijn alle dagen geopend. Je kunt bij ons ophalen of we brengen het bij jou op locatie. De prijs voor het afleveren plus het opzetten bedragen €70,-. We zorgen ervoor dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen spelen. We kunnen het ook weer ophalen.

Onze springkussens worden geleverd onder volledige bescherming van de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en we nemen veiligheid zeer serieus. We kopen springkussens van allerbeste kwaliteit.

Wie is de koning van het kasteel in Rijssen? PartyMaatje biedt meerdere springkussens in verschillende thema's aan. Voor ieder evenement hebben we de juiste springkussens.