Springkussen huren in Losser?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen huren Losser

Geef je binnenkort een feest en wil je een springkussen huren in de omgeving Losser? Het is dan zeker de moeite waard om een springkussen in Losser te huren.

Photo Photo

PartyMaatje biedt springkussen verhuur in Losser aan. Een springkussen is onmisbaar op kinderfeestjes en andere gelegenheden waar kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen hebben dan veel plezier terwijl de volwassenen praten en andere activiteiten ondernemen. Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Wanneer komt het springkussen verhuur in Losser goed van pas?

Een springkussen in Losser is een geweldige toevoeging aan elk feest. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons springkussen verhuur in Losser als je een kinderfeest geeft. Kinderen zijn tenslotte dol op springkussens. Je kunt het springkussen in jouw achtertuin laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de tuin kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een springkussen een goede toevoeging.

Heb je bijvoorbeeld een barbecue in de buurt of geef je een tuinfeest? Je kunt dan een springkussen in Losser huren zodat de kinderen zich goed zullen vermaken. Kinderen kunnen zich gaan vervelen als ze niets te doen hebben. Met een springkussen zorg je ervoor dat zij ook veel plezier aan elk feest beleven.

Springkussen huren uit de omgeving Losser

We hebben allerlei soorten springkussens die je maar kunt bedenken. Van piratenkastelen tot aan Super Nemo. Of het zeeleven, zo boven water! We hebben springkussens waar de kleintjes dol op zijn. En laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan die enorme brutale grijns op het gezicht van het kind te zien als ze plezier hebben met hun vrienden op hun eigen springkussen.

Het opzetten van de springkussen kost ongeveer 10 minuten. De springkussens zijn uitgebreid getest op veiligheid en zijn gecertificeerd. Alles voor de veiligheid van de kinderen.

1. Wanneer je een springkussen huurt is het altijd belangrijk dat er gezorgd wordt voor toezicht. Ook is het belangrijk om te beschikken over een stroompunt op de locatie. De blower moet namelijk continue voorzien worden van stroom.

2. Twijfel je nog of een open springkussen de juiste attractie is om te huren? Voor een groter evenement is het wellicht leuker om een multiplay springkussen te halen. Op veel van onze springkussens kunnen kinderen niet alleen springen, maar ook klimmen en klauteren. Soms zit er zelfs een ballenbak in het springkussen en vaak ook een glijbaan. Een stormbaan huren behoort ook tot de opties.

3. PartyMaatje biedt je verschillende springkussens. Genoeg keus voor jou in Losser. Met ons aanbod hebben we voor ieder evenement wel iets!

4. Huur een springkussen bij ons. Wij vinden een geslaagd en veilig evenement belangrijk. We hanteren lage prijzen en hebben voor ieder feest en thema een springkussen.

5. Wij kunnen natuurlijk ook het springkussen komen bezorgen, installeren en weer ophalen of zelfs geheel voor jou opzetten. Aan jou vrijblijvend deze keuze.

Wat de wensen ook mogen zijn, van een klein groot of open dag van activiteiten? Je kunt bij ons ten alle tijden een springkussen huren. In verschillende thema’s hebben wij altijd de beste keus.