Springkussen huren in Holten en omgeving?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen huren

Photo Photo

Welkom bij PartyMaatje, springkussenverhuur in de omgeving Holten. je kunt gegarandeerd springkussens huren van hoge kwaliteit tegen fantastische prijzen, zowel voor jonge als de wat oudere kinderen.

Professioneel, gevestigd en vooral een volledig betrouwbare service! Je kunt bij ons huren en je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige dienst krijgt samen met hele leuke springkussens.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Op zoek naar springkastelen uit de omgeving Holten?

Wij zijn een betrouwbaar springkussen verhuurbedrijf in het oosten van Nederland. Ons doel is om kinderen ultieme speelplezier te bieden. Al onze springkussens zijn van de hoogste standaard en kwaliteit tegen uitstekende prijzen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuurbranche en daarom weten wij de perfecte springkussens te leveren voor elke speciale gelegenheid!

We beschikken over allerlei soorten springkussens in verschillende groten en maten. De springkussens bevatten meerdere thema’s en personages. Kinderen kunnen urenlang speelplezier beleven met de springkussens van PartyMaatje.

De springkussens hebben pilaren, springvlak, glijbanen, ballenbak, speelmogelijkheden en andere objecten. Zij kunnen erop klimmen, glijden, spelen, en nog veel meer. Ideaal voor onder andere evenementen, familiedagen, kinderfeestjes en buurtfeesten.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Veilige springkussens

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Twente bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-).

We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

Je kunt eenvoudig de juiste springkussen selecteren en een datum kiezen om de springkussen te laten afleveren of op te halen.

We verhuren onze springkussens met glijbanen en andere objecte aan particulieren, bedrijven, scholen en meer. We hebben een grote selectie aan thema’s beschikbaar, dus of je nu jong of oud bent, er is iets voor jou. Op zoek naar een thema? Het brede scala aan beschikbare stijlen betekent dat er een springkussen is dat bij je past.