Springkussen huren in Bodegraven?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen huren Bodegraven

Wij verhuren alleen veilige springkussens. Al onze springkussens worden verhuurd in Bodegraven en omgeving.

Photo Photo

Ze worden jaarlijks getest en hebben een geldige certificaat. Wij verhuren een grote serie springkussens in de omgeving van Oldenzaal en heel oost-Nederland.

Ongeacht het feest, de gelegenheid of het evenement, van kinderfeestjes tot een familiebarbecue, festival of een ander feest of bedrijfsevenement, springkussens doen het altijd goed bij kinderen.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussenverhuur Bodegraven

Of je nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement, een leuke dag, een beurs, een bruiloft, een doopfeest, een schoolfeest of eenander evenement, wij houden wel van een feestje met springkussens. Ben je opzoek naar het huren van een springkussen in de omgeving Bodegraven? Wij staan paraat!

Hier zijn slechts enkele van de springkussens: springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXLSuper Nemo.

Wij zijn alle dagen geopend. Je kunt bij ons ophalen of we brengen het bij jou op locatie. We zorgen ervoor dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen spelen. We kunnen het ook weer ophalen.

Onze springkussens worden geleverd onder volledige bescherming van de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en we nemen veiligheid zeer serieus. We kopen springkussens van allerbeste kwaliteit.

Wie is de koning van het kasteel in Bodegraven?PartyMaatje biedt meerdere springkussens in verschillende thema's aan. Voor ieder evenement hebben we de juiste springkussens.

Springkussens zijn voor kinderen superleuk. Ze kunnen lekker met elkaar samen springen, de glijbaan in en springen in de ballenbak. Ouders genieten van het feit dat, terwijl hun kleintjes veilig stuiteren en al die overtollige energie gebruiken, ze een tijdje kunnen relaxen.