Springkussen huren Almelo

Springkussen huren in de omgeving Almelo? Zorg voor een grijns op de gezichten van de kinderen. 

Wij leveren de springkussens met voldoende tijd vooraf om de installatie uit te voeren en dat het springkussen op het aangegeven tijdstip operationeel is. Aan het einde van het evenement komen we de springkussen gewoon weer ophalen. Bij kleine springkussens kun je het eventueel zelf ophalen en optuigen.

Springkussens huren omgeving Almelo

Het opzetten van de springkussen kost ongeveer 10 minuten. De springkussens zijn uitgebreid getest op veiligheid en zijn gecertificeerd. Alles voor de veiligheid van de kinderen.

  1. Wanneer je een springkussen huurt is het altijd belangrijk dat er gezorgd wordt voor toezicht. Ook is het belangrijk om te beschikken over een stroompunt op de locatie. De blower moet namelijk continue voorzien worden van stroom.
  2. Twijfel je nog of een open springkussen de juiste attractie is om te huren? Voor een groter evenement is het wellicht leuker om een multiplay springkussen te halen. Op veel van onze springkussens kunnen kinderen niet alleen springen, maar ook klimmen en klauteren. Soms zit er zelfs een ballenbak in het springkussen en vaak ook een glijbaan. Een stormbaan huren behoort ook tot de opties.
  3. PartyMaatje biedt je verschillende springkussens. Genoeg keus voor jou in Almelo. Met ons aanbod hebben we voor ieder evenement wel iets!
  4. Huur een springkussen bij ons. Wij vinden een geslaagd en veilig evenement belangrijk. We hanteren lage prijzen en hebben voor ieder feest en thema een springkussen.
  5. Wij kunnen natuurlijk ook het springkussen komen bezorgen, installeren en weer ophalen of zelfs geheel voor jou opzetten. Aan jou vrijblijvend deze keuze. 

Het verhuur van springkussens is bij ons niet alleen betaalbaar en goedkoop, maar je kunt ook genieten van leuke, boeiende en goed onderhouden springkussens voor verjaardagsfeestjes en alle andere gelegenheden. Huur springkussens bij ons om leuke activiteiten voor de kinderen te creëren!

 

Springkussen Almelo

Altijd dikke pret met een gehuurd open of gesloten springkussen. Springkussen huren Almelo en omstreken? Organiseer je een evenement waar veel kinderen aanwezig zijn? Een springkussen huren zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook. Daarnaast volstaat het ook nog eens als mooie eyecatcher.

Springkussens zijn te huur in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel je open springkussens zowel binnen als buiten kunt gebruiken, is het aan te raden om het weer in de gaten te houden. Ben je niet zeker van het weer, dan kun je ook een overdekt springkussen huren. Bij ons heb je de keus om het springkussen zelf op te bouwen of dit te laten verzorgen door PartyMaatje.nl.

Al onze springkussens worden van te voren goed schoon gemaakt. We hebben springkussens voor zowel kinderen van jong en oud, evenals enorm veel keus. Springkussens met glijbaan, springvlak, ballenbakken en meer. We kunnen het feestje maken in Almelo.