Springkussen Gouda

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Goedkoop een springkussen huren in Gouda?

Of je nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement, een leuke dag, een beurs, een bruiloft, een doopfeest, een schoolfeest of een ander evenement, wij houden wel van een feestje met springkussens. Ben je op zoek naar het huren van een springkussen in de omgeving Gouda? Wij staan paraat!

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Wij zijn alle dagen geopend. Je kunt bij ons ophalen of we brengen het bij jou op locatie. We zorgen ervoor dat kinderen zo veilig mogelijk kunnen spelen. We kunnen het ook weer ophalen. 

Onze springkussens worden geleverd onder volledige bescherming van de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en we nemen veiligheid zeer serieus. We kopen springkussens van allerbeste kwaliteit.

Wie is de koning van het kasteel in Gouda? PartyMaatje biedt meerdere springkussens in verschillende thema's aan. Voor ieder evenement hebben we de juiste springkussens.

Springkussens zijn voor kinderen superleuk. Ze kunnen lekker met elkaar samen springen, de glijbaan in en springen in de ballenbak. Ouders genieten van het feit dat, terwijl hun kleintjes veilig stuiteren en al die overtollige energie gebruiken, ze een tijdje kunnen relaxen.

We hebben voor iedere locatie de juiste springkussen. Grote als kleine springkussens. Weet je vooraf al dat er veel kinderen spelen? Neem dan een XXL Multiplay springkussen. De springkussens zijn ontworpen met opvallende kleuren en bieden goede bescherming voor de kinderen. 

Met springkussens maak je de gekste dingen mee. Het doet goed aan de plezier van de kinderen, vooral voor verjaardagsfeestjes voor kinderen, bedrijfsevenementen, schoolfeesten en feestjes. Bekijk ons ​​geweldige aanbod hieronder om je te helpen bij het selecteren van de perfecte springkussen voor jouw evenement. Kies degene die bij je past, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, de beschikbare ruimte en eventueel hun favoriete thema.

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Utrecht en Zuid-Holland bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

Op zoek naar betaalbare, veilige, volledig verzekerde springkastelen van PartyMaatje? Zoek niet verder, wij verhuren springkussens tegen een leuke prijs.