Kinderfeestje in Enschede?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Kinderfeestje Enschede

Springkastelen voor de allerbeste kinderfeestjes. Waarom? Springkussens zorgen bij zowel jong als oud voor een geweldige tijd. PartyMaatje verhuurt verschillende thema’s springkussens voor een leuke prijs. Je kinderfeestje compleet maken in Enschede? Dat is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij streven ernaar om kinderen zoveel mogelijk te laten genieten van alles wat een springkussen te bieden heeft.

Photo Photo

We hebben allerlei soorten springkussens die je maar kunt bedenken. Van piratenkastelen tot aan Super Nemo. Of het zeeleven, zo boven water! We hebben springkussens waar de kleintjes dol op zijn. En laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan die enorme brutale grijns op het gezicht van het kind te zien als ze plezier hebben met hun vrienden op hun eigen springkussen.

We hebben ook een groot assortiment springkussens die geschikt zijn voor alle leeftijden, zodat je met de kinderen mee kunt doen aan de actie. Maar het plezier houdt niet op bij kinderen. De springkussens hebben enorm veel objecten, springvlak, ballenbakken, glijbanen en meer! Voor ieder kind wat wils.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussen huren Enschede

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van springkastelen en willen zowel kinderen als volwassenen blij maken! Wij verhuren springkastelen en springkussens van topkwaliteit tegen goedkope tarieven en hebben een breed scala aan maten en thema's die het beste bij je passen.

We kunnen springkastelen aanbieden voor alle gelegenheden, of je nu een springkussen moet huren voor een volgende feest of gewoon een geweldige tijd met de kinderen wilt hebben.

Je ontvangt niet alleen een springkussen die veilig is, maar we leveren hem ook, voeren een volledige veiligheidsinspectie uit, zetten hem op en beveiligen hem en klaar, laat het leeglopen en haal het weg.

PartyMaatje wil je helpen om het feest tot een succes te maken en ook niet kost je moeite. Hiervoor bieden wij je de mogelijkheid om een ​​springkussen te huren van het formaat dat het beste past bij de leeftijd van de gasten. In ons assortiment springkussens  hebben we veel verschillende springkussens met ieder elk een ander thema. Er zit altijd een springkussen die bij jou past.

Ons belangrijkste doel is dat kinderen zich optimaal kunnen vermaken in een gecontroleerde omgeving en in totale veiligheid. De springkussens zijn getest en gecertificeerd. Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Op zoek naar betaalbare, veilige, volledig verzekerde springkastelen van PartyMaatje? Zoek niet verder, wij verhuren springkussens tegen een leuke prijs.

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Twente bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.