Kinderfeestje Bodegraven

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Springkussen huren Bodegraven

Springkastelen voor de allerbeste kinderfeestjes. Waarom? Springkussens zorgen voor zowel jong als oud een geweldige tijd beleven. PartyMaatje verhuurt verschillende thema’s springkussens voor een leuke prijs. Je kinderfeestje compleet maken in Bodegraven? Dat is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij streven ernaar om kinderen zoveel mogelijk te laten genieten van alles wat een springkussen te bieden heeft.

 We hebben allerlei soorten springkussens die je maar kunt bedenken. Van piratenkastelen tot aan Super Nemo. Of het zeeleven, zo boven water! We hebben springkussens waar de kleintjes dol op zijn. En laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan die enorme brutale grijns op het gezicht van het kind te zien als ze plezier hebben met hun vrienden op hun eigen springkussen.

We hebben ook een groot assortiment springkussens die geschikt zijn voor alle leeftijden, zodat je met de kinderen mee kunt doen aan de actie. Maar het plezier houdt niet op bij kinderen. De springkussens hebben enorm veel objecten, springvlak, ballenbakken, glijbanen en meer! Voor ieder kind wat wils

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van springkastelen en willen zowel kinderen als volwassenen blij maken! Wij verhuren springkastelen en springkussens van topkwaliteit tegen goedkope tarieven en hebben een breed scala aan maten en thema's die het beste bij je passen. 

We kunnen springkastelen aanbieden voor alle gelegenheden, of je nu een springkussen moet huren voor een volgende feest of gewoon een geweldige tijd met de kinderen wilt hebben.

Je ontvangt niet alleen een springkussen die veilig is, maar we leveren hem ook, voeren een volledige veiligheidsinspectie uit, zetten hem op en beveiligen hem en klaar, laat het leeglopen en haal het weg. 

PartyMaatje wil je helpen om het feest tot een succes te maken en ook niet kost je moeite. Hiervoor bieden wij je de mogelijkheid om een ​​springkussen te huren van het formaat dat het beste past bij de leeftijd van de gasten. In ons assortiment springkussens hebben we veel verschillende springkussens met ieder elk een ander thema. Er zit altijd een springkussen die bij jou past.