Goedkoop springkussen?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Goedkoop springkussen

Wie is nou de koning van het kasteel? Of je nu een kinderfeestje, een activiteit op een open dag of een schoolfeest organiseert. Goedkoop een springkussen huren is voor veel kinderen weggelegd. Profiteer van onze jarenlange ervaring en laat ons eventueel al het harde werk doen. De meeste springkussens zijn al binnen 10 minuten opgeblazen.

Photo Photo

Kinderen kunnen urenlang speelplezier beleven met de springkussens van PartyMaatje. De springkussens hebben pilaren, springvlak, glijbanen, ballenbak, speelmogelijkheden en andere objecten. Zij kunnen erop klimmen, glijden, spelen, en nog veel meer. Ideaal voor onder andere evenementen, familiedagen, kinderfeestjes en buurtfeesten.

We hebben springkussens in verschillende thema's. De kleurrijke springkussens zijn favoriet bij kinderen van alle leeftijden en zijn een populaire keuze voor zowel binnen als buiten opblaasbaar entertainment voor gelegenheden van elke omvang en verjaardagsfeestjes tot grootschalige bijeenkomsten.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!

Goedkoop een springkussen huren?

De springkussens zijn van kwaliteit en milieuvriendelijk. Het opblaasbare kasteel is gemaakt van hoogwaardig, milieuvriendelijk materiaal. De onderkant is dik en antislip, slijtvast, flexibel en heeft een hogere stuitkracht. Tegelijkertijd wordt de verhoging en zijbalkbeveiliging toegevoegd om de kinderen te laten spelen. Heel veilig.

De goedkope springkussens kunnen vrij stuiteren en hebben een grote stuiterkracht, waardoor het kind volledig kan springen, de sprongkracht van het kind kan uitoefenen, en de springkussen heeft een glijbaan, een poel met gekleurde ballen, een bal frame ontwerp, rijke objecten. De springkussens hebben diverse thema’s. De ontwerpen zijn erg mooi en mooi.

De kinderen zullen er op het eerste gezicht dol op zijn, en tegelijkertijd kunnen ze vriendjes maken met andere kinderen, die ook springen.

Hier zijn slechts enkele van de springkussens:  springkussen Multiplay XL Jungle, springkussen Multiplay L Sealife, springkussen Multiplay XXL Superblokken, springkussen Multiplay XXL Mega Piratenschip en springkussen Multiplay XXL Super Nemo.

Op zoek naar betaalbare, veilige, volledig verzekerde springkastelen van PartyMaatje? Zoek niet verder, wij verhuren springkussens tegen een leuke prijs.

Goedkope springkussen zelf ophalen?

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Twente bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

Je betaalt alleen een borgsom van €100,- bij het uitleveren. Die krijg je direct terug bij het afleveren van de springkussen. Je kunt eenvoudig de juiste springkussen selecteren  en een datum kiezen om de springkussen te laten afleveren of op te halen.