Activiteiten op open dag?

Maak snel gebruik van onze tijdelijke kortingsactie en bekijk welke springkussens beschikbaar zijn!
  • Gratis annuleren
  • Behulpzame bezorgmogelijkheden
  • Geen borg

Springkussen met meerdere activiteiten

Onze springkussens met meerdere activiteiten is verreweg een van onze meest populaire opblaasbare verhuureenheden. Het is geweldig om gewoon rond te stuiteren of het plezier en de activiteit te verkennen die op je wacht.

Er zijn grote opgeblazen springkussens om tussen te springen, om te stoten of tussen te stuiteren. Dit leidt je om door de twee gaten te springen die je naar een ingebouwd uiteinde van een dinosaurus kan leiden. Aan de voet van het springkussen leiden en vervolgens naar de kleine uitgang aan de achterkant van de opblaasbare springkussens. Springkussens zijn ideaal voor activiteiten op open dagen.

Dit maakt onze springkussens erg leuk voor elk kind op elk evenement!

De springkussens zijn geweldig voor een evenement dat alleen wordt gehuurd, of ziet er fantastisch uit met onze veelkleurige Multiplay XXL formaten.

Photo Photo

De springkussen der zeeleven is erg leuk voor elk buiten evenement en perfect voor binnenlocaties met een wat hogere plafondhoogte. Uitstekende heldere kleurrijke springkussens! Een aanrader voor elke activiteit!

Op een open dag zijn springkussens een geweldig amusement voor kinderen. Een van de oudste en favoriete evenementen op een leuke familiedag en terecht. Springkussens zijn altijd een hit bij de kinderen.

Enkele springkussens zijn eenvoudig bij ons zelf af te halen, daarnaast bieden we ook de optie tot bezorgen. Wij kunnen het springkussen op een afgesproken tijdstip overal in Twente bezorgen (€ 25,-) en eventueel opbouwen en afbouwen (€ 45,-). We hanteren eenvoudige tarieven hiervoor, zodat je direct duidelijk hebt wat de kosten hiervoor zijn. Indien je de spullen bij ons komt afhalen helpen we uiteraard mee met het in- en uitladen.

Springkussens zoals een piratenschip of die van Super Nemo hebben veel speelmogelijkheden met leuke objecten, springvlak en ook nog eens een glijbaan. Ze hebben opvallende 3D objecten. Voor veel kinderen een lachende gezicht en ook nog eens erg ontspannen voor volwassenen.

Eenvoudig reserveren met ons online boekingssysteem

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid in de kalender en selecteer de gewenste dag(en). Vul je gegevens in, kies een bezorg- en betaalmethode en reserveer het springkussen direct, zo ben je er zeker van dat hij op de gewenste dag van jou is.

Tijd afspreken

Onze planning neemt ongeveer 3 dagen voor de gereserveerde datum telefonisch contact met je op om een tijdstip af te spreken. Leveren is iedere dag mogelijk vanaf 7:00 uur tot 22:00 uur.

Aflevering

Het springkussen wordt geleverd met alle benodigde materialen (zoals stroomhaspel, blower en instructies) en staat in 10 minuten op. Het is tijd om te springen!